top of page
FIELD RECORDINGS WINE

Andrew Jones

Paso Robles

Field Recordings is de persoonlijke catalogus van de 38-jarige wijnmaker Andrew Jones met daarin de terroirs en wijngaarden die hij het meest waardeert.

Als jongere was hij bezig met het verzorgen van wijnstokken in de wijngaarden en het aanplanten voor boeren in heel Californië.

Uit wederzijds respect krijgt Andrew soms kleine hoeveelheden van hun beste fruit aangeboden.

Ondertussen heeft Andrew zowat in elke wijngaard aan de Central Coast heeft gestaan en heeft hij een scherp oog voor ruwe diamanten;

sites die onbekend of ondergewaardeerd zijn maar een enorm onbenut potentieel hebben.

Terwijl vriendschappen worden gesloten en kansen worden omarmd produceert Andrew kleine hoeveelheden soulvolle wijn uit deze ongebruikelijk rustige wijngaarden die echter een hoog potentieel bezitten.

 

De Field Recordings wijnen zijn een catalogus van boeiende wijngaarden waar wijnen met een zeer persoonlijk aanvoelen met het terroir worden geproduceerd.

Naast de wijnen uit Single Vineyards produceert hij ook blend's met fruit uit meerdere wijngaarden zoals de Wonderwall- en FICTION-labels.

 

Wonderwall focust zich op Pinot Noir en Chardonnay uit extreme kustlocaties langs de Stille Oceaan.

FICTION, het originele spin-off label, is zowel een witte, rode en roze wijn die wordt geproduceerd uit meerdere wijngaarden en met meerdere variëteiten. 

bottom of page